Door omstandigheden zijn we helaas niet meer in de gelegenheid om onze gasten Tables d'Hôtes regulier aan te bieden! Wel ad-hoc voor zover toegestaan en wij zelf ook aanwezig zijn.

Met enige spijt in het hart moeten we helaas onderkennen dat dit niet meer tot de mogelijkheden behoort. We hebben een lijstje samengesteld met alternatieven en deze toegevoegd aan het informatiepakket dat beschikbaar is voor onze gasten.

Het nuttigen van een gezonde maaltijd vergt speciale aandacht en is een belangrijk facet van ons leven. Van oudsher stoppen we veel van onze tijd en energie in het verzamelen en het bereiden ervan. In de Franse cultuur is een uitgebreide en gevarieerde maaltijd diep verankerd en brengt zelfs het openbare leven ´s middags ruim twee uur tot stilstand. Alhoewel het ons soms tot wanhoop drijft gaan wij graag in deze cultuur mee en breiden het zelfs uit van de lunch naar het avondmaal. Als we zelf aanwezig zijn en het weer een diner buiten aan een grote tafel toestaat, zijn we bereid in overleg een culinaire avond verzorgen. Uiteraard met inachtneming van de voorwaarden die gelden in het corona tijdperk.

Onze Moestuin - CourgetteOnze moestuin leverde een groot deel van onze groenten en alle basiskruiden en werden al naar gelang de seizoenen geplant, geoogst en vers verwerkt in de maaltijden. In de moestuin kwam enkel de schoffel en onze handen te pas in de bestrijding van het onkruid. De natuur deed de rest en aangemoedigd door onze inzet en tedere verzorging verzorgde het ons elk jaar rijkelijk met mooie en smaakvolle groenten maar ook fruit uit onze gaard. De olijfolie, wijnazijn, peper, zout en alle andere ingrediënten waarin we zelf niet kunnen voorzien zijn van biologische teelt of natuurlijk gewonnen. Met dezelfde passie zoeken wij nu lokaal de beste ingrediënten die voldoen aan dezelfde standaarden die we aan onze eigen moestuin stelden.

Met lekkere en verse ingrediënten kan het bijna niet anders of ze laten ons genieten van pure en eerlijke smaken wanneer ze door onze zorg en keuze in harmonie met elkaar worden gebracht. Daar hoort natuurlijk ook de wijn bij. Onze huiswijn maakt standaard onderdeel uit van elke maaltijd en zit inbegrepen in de prijs (0,25 liter per persoon). Het is voor ons een sport om overheerlijke wijnen te vinden tegen vriendelijke prijzen en deze te combineren met onze maaltijden. Met veel plezier bieden wij graag een speciaal wijnarrangement aan: u betaalt dan per glas (prijzen variëren van €5 tot €10) en bij elke gang wordt een andere wijn geserveerd. Uiteraard zijn alle wijnen zoveel mogelijk biologisch van aard dan wel op een pure en eerlijke manier verkregen.

De prijs per persoon per maaltijd (3 gangen) is €25,00, water, vruchtensap of huiswijn (0,25 liter per persoon) inbegrepen. Prijs wijnarrangement wordt in overleg bepaald. Reservering uiteraard graag vooraf en onder voorbehoud van de mogelijkheden.

Wilt u weten wat onze gasten ervan vinden? Raadpleeg dan ons gastenboek: Heart to Heart

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.